sunnuntai 1. toukokuuta 2016

VappujuhlaaTyövuoro alkaa tänään klo 11.30. Tässä muutamia kuvia aamulenkiltä: paikallinen matkakeskus ja vihreät ratikkakiskot.

T. Marjo


Lähetetty iPadista

Eilen 30.4 vietimme kirkolla vappujuhlaa. Viime vuoden juhlat olivat olleet menestys. Samaan aikaan oli jääkiekon MM-kisat ja kisakatsomo houkutteli väkeä paikalla. Tämä vappu oli arvoitus, tuleeko ketään, sääennusteessakin oli luvattu sadetta.
Tarjolla oli simaa, munkkeja ja grillilautanen (camping, chicken wings, vihersalaattia ja perunasalaattia). Klo 18 oli naisten sauna ja klo 20 miesten vuoro. Iltapäivällä kävi perheitä pienten lasten kanssa ja heidän jälkeen paikalle valui nuoria aikuisia. Illalla kahvio oli täynnä. Tästä on hyvä jatkaa perinnettä seuraavana vuonna.
Jännää, perinteiseen suomalaiseen vapunviettoon ei kuulu juhliminen kirkossa, mutta täällä Merimieskirkon rooli on erilainen. Tarjolla oli toki myös "virvokkeita".
Siivosin terassin ja takapihan juhlakuntoon, autoin keittiössä ja välillä ompelin eurolavoista tehtyihin pihakalusteisiin päällisiä. Se työ jatkuu vielä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti