sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Fwd: En suotta pelännyt

>
>
>
> Etukäteen pelkäsin/hermoilin matkassa eniten iPadia, wlania, data romingia ja mitä kaikkea muuta tarvitseekaan ottaa huomioon ulkomailla älylaitteiden kanssa. Huoleni ei ollut turha. Tekstit tulevat Working abroad -blogiin miten sattuu, nyt kirjoittamani pitkät tekstit kuvineen eivät lähde ollenkaan. Epäilemättä käyttäjän kömpelyyttä, mutta hermostuttaa.
>
> Tässä siis tiivistelmä lauantai- ja sunnuntaipäivistä. (Se pitkä teksti ei ehkä koskaan saavu minnekään.)
> - lounaan valmistelua, leipomista ja siivoamista.
>
> Täsmennän edellistä viestiä. Jumalan palveluksessa en saarnannut vaan luin tekstejä. Niillä lienee jokin ero, alan termistö ei ole minulle kovin tuttua. Lisäksi keräsin kolehdin. Hyvin meni. Harjoittelin tekstejä edellisenä iltana ja iloitsin etukäteen, että olin jo muutaman kerran saarnannut kotona. Kokemusta siis oli.
>
> Kirkkokahvien jälkeen oli vuorossa vaateiden tuunauspaja. Koossa oli innokas joukko naisia ja ompelukoneita. Ensin ajatuksena oli mm. korjata kirkon vanhin kasukka, 20-luvulta, mutta niin vanhaan ja arvokkaaseen tekstiilin ei voi tahrojen peitoksi aplikoida tulppaaneja, joten jätimme sen ennalleen. Se päätyköön lasivitriiniin koristeeksi. Jotain saimme kuitenkin aikaiseksi ja mukavaa oli. Toivottavasti tästä tulee kirkolla perinne. Minun kansainvälinen designerin ura ei ehkä vielä tästä lähtenyt lentoon, joten ilmeisesti palaan Bovalliukseen.
>
> T. Marjo Varjoluoto/Bovallius Jyväskylä
>
> Lähetetty iPadista

1 kommentti:

  1. Älä anna Marjo tekniikan häiritä. Asia tulee kuitenkin ymmärretyksi. t. samasta ongelmasta kärsinyt Tiina

    VastaaPoista