maanantai 15. syyskuuta 2014

Kuudennen päivän kuulumiset

Viikonloppu meni leppoisissa ja mielenkiintoisissa merkeissä. Perjantai-illan yllätys oli sauna ja ihana ateria ulkona yhdessä alakerran emännän, isännän, oman vuokraemäntäni ja vielä yhden yhden suomalaisen kanssa! Lauantaina sain opastuksen Göteborgin mahtaviin kirpputoreihin, jatkoin sieltä kaupunginkirjastoon Göteborgin keskustaan, jossa vaalit näkyivät ja kuuluivat. Sunnuntaina  ehdin sekä kirkkoon, ystävien kanssa puistokävelylle ja syömään ulkona auringonpaahteessa että vaeltamaan metsässä. Päivä päättyi vaalitulosten aiheuttamaan tyrmistykseen: Ruotsi-demokraatit on nyt maan kolmanneksi suurin puolue.

 

Kuudes työpäivä tuntui hyvältä, koska osa asiakkaista ja työtehtävistä heidän luonaan on ehtinyt jo tulla tutuksi. Välillä koen jopa olevani hieman hyödyksi. On ollut myös hyvä päivittää kokemuksensa siitä, millaista on olla opiskelijan roolissa. Suoniverinäytteen otto 10 vuoden (!) jälkeen onnistui yllättäen.

 

Lopetin työvuoroni hieman kesken, jotta ehdin tapaamaan rehtori Marjatta Heinuaa, joka ystävällisesti kertoi yheyksistään työpaikka- ja asuntoasioihin liittyen. Tavoitteenahan on jatkaa monipuolista vaihtoa tänne.

 

Huomenna on erilainen päivä: kello ei herätäkään viideltä, vaan tulen vasta iltavuoroon klo 13.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti