lauantai 17. lokakuuta 2015

Näkemiin Espanja

Viimeisenä päivänäni Gargasindin koulussa minulle pidettiin taas läksiäiset. Koska ilma oli kaunis ja lämmin, tilaisuus pidettiin ulkona. Sain opiskelijoilta läksisäislahjan.  Itse vein kaksi täytekakkua koululle.


Vierailuni espanjalaisissa kouluissa antoi minulle paljon: uusia opetusmenetelmiä ja opetusmateriaali-ideoita mutta erityisesti runsaasti ajattelemisen aihetta.  Erityisesti Gargasindin koulussa käytettiin valtavasti luovuutta opetustyössä.  Asioita opetettiin valtavalla valikoimalla erilaisia menetelmiä, opiskelijat työskentelivät päivän mittaan erilaisissaryhmissä, jopa viereisten koulujen oppilaiden kanssa.  Opetuksen lomassa oli pieniä taidetuokioita, esim. isommat opiskelijat esittivät valoshown pienemmille.  Sekä henkilökunta, että oppilaat ja opiskelijat nauttivat päivistään, se ei ollut heille vain työtä.  Ilo välittyy sinullekin kun katsot Youtubesta yhden koulun videoista:


https://www.youtube.com/watch?v=_oqDoj-FLDY
El circo en el Gargasindi
De la ilusión y la imaginación de los niños, niñas y equipo educativo del CPEE Gargasindi ha nacido este proyecto. Esperamos que disfrutéis y os contagiéis d...
Nyt näkemiin Espnaja, vielä tavataan,  sillä olen nauttinut suunnastomasti olostani täällä!Kirsti

Validia Ammattiopisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti