torstai 29. lokakuuta 2015

Toinen päivä "Edissä"

Toinen päivä ”Edissä”
 
Työpäivään saapuu työssäoppijoita sekä vapaaehtoisia, lisäksi keittiöllä työskentelee vakituinen kokki parin apulaisen kanssa, asiakaspalvelussa on yksi vakituinen sekä pari apulaista. Vakituiset ovat vastuussa lounasruokien valmistuksesta sekä asiakaspalvelusta.
 
Aamupäivällä nuoret valmistivat tuotteita, lähinnä leivonnaisia, joita myydään iltapäivällä kahvilassa. Tänään valmistettiin Iced raspberry biscuits, Chocolate Chip Cookies sekä Chocolate Pear Gateau -leivonnaisia. Nuoret osallistuivat myös lounasruokien valmistuksen avustaviin työtehtäviin kuten kasvisten kuoriminen ja pilkkominen, astiahuolto ja salin siistiminen. Tarvittaessa käydään kaupasta hakemassa täydennystä raaka-aineisiin.
 
Työskentelytilat luovat omat haasteensa, neliöitä ei ole liikaa näin isolle joukolle, mutta lounas ja leivonnaiset valmistuvat ajallaan.
 
Asiakkaita oli kahvilassa jo aamusta alkaen, työt sujuivat kuitenkin rauhallisesti ja jouhevasti hyvässä yhteistyössä.
Lounasaika olikin kiireinen, osalle asiakkaista ruoka tarjoiltiin pöytiin lautasannoksina ja osa ruokalajeista pakattiin annospakkauksiin asiakkaille mukaan.
 
Mukava työpäivä!
 
Kuvassa kahvilaan leivottuja leivonnaisia: Iced raspberry biscuits
 
 
Kahvilan lounasruoka-annos
 
 
 
Työssäoppimisterveisin,
 
Kaisa
Cafe Training Project, Edinburgh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti