lauantai 31. lokakuuta 2015

Viides päivä "Edissä"

Viides päivä ”Edissä”
Tänään torstaina oli reipas työpäivä. Aloitimme työssäoppijoiden kanssa tilausleivonnaisten valmistuksella. Reseptien tulkinnassa ovat omat haasteet painomittojen käytössä. Osa nuorista ymmärtää vain unssit. Onneksi vaaka näyttää myös grammat. Valmistimme isommat erät juusto -ja kirsikkaskonsseja illan tilaisuuteen. Ohjelmassa oli myös työesiliinojen silitystä, eilen leivontavuorossa ollut nuori uskaltautui juttelemaan tänään minulle enemmän. Vaihdoimme kuulumisia ja juttelimme Suomesta. Työpäivä jatkui keittiössä astiahuollon parissa, salilla otimme vastaan asiakkailta lounastilauksia sekä veimme ruoka-annoksia pöytiin.
Työssäoppimispaikassani voin suurella ilolla katsoa, miten henkilökunta ja pidempään toiminnassa olleet nuoret suhtautuvat asiakkaisiin. Siinä olisi opin paikka moneen yhteisöön, niin lämpimän vastaanoton asiakkaat saavat, aito välittäminen läheisestä näkyy päällepäin.
Skonssien leivontaa
Terveisin työssäoppija,
Kaisa
Cafe Training projekti, Edinburgh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti