perjantai 13. marraskuuta 2015

13.päivä Plymouthissa

Haikea viimeinen työpäivä takana Plymouth City Collegessa. Ihania työntekijöitä ja valloittavia opiskelijoita! Molemminpuolinen toive on, että saamme jonkinlaista yhteistyötä syntymään jatkossakin. Opiskelijavaihdot kiinnostaisi kovasti Plymouthin väkeä.

Tänään olin aamunpäivän Din ryhmän kanssa jälleen keittiössä, tällä kertaa kokkasimme pitsaa ja mukikakkuja. Sean on todella valloittava nuorimies, jonka kanssa minulla on ollut suuri ilo työskennellä nyt kahtena perjantaina. Vaikka häntä jännitti kovasti tällainen ulkomaan elävä, kykeni hän toimimaan upeasti yhteistyössä!

Iltapäivän olin Amandan ryhmässä. Ensin teimme äidinkielen tehtävää, luetun ymmärtäminen oli aiheena. Päivän päätteeksi oli hyväntekeväisyysbingo, missä jokainen sai antaa itselleen sopivan summan vähäosaisten lasten hyväksi tehtävään kansalliseen keräykseen. Kaikilla oli hauskaa pelatessamme kaksi kierrosta bingoa. Palkintona oli karkkia, ja kaikkien onneksi jälkimmäisen kierroksen voitti Claire-ope, joka jakoi ystävällisesti palkinnoksi saamastaan tikkaripussista kaikille palkinnon. Tämä helpottikin suuresti osan aika näkyvää ja kuuluvaa pettymystä.


Tämä vaihto on ollut ainutlaatuinen kokemus, paljon on tullut mietittyä kotimaan koulutuksen tilaa ja toimintatapoja, sekä tietysi ihmeteltyä täkäläisten kollegoiden upeaa antautumista ja omistautumista työlleen välillä melko niukkojenkin resurssien keskellä.

Huomenna onkin jäljellä enää pitkä vaellus kotiin, ihana onkin jo palata sinne omiensa keskelle!
Marjukka from Plymouth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti