tiistai 3. marraskuuta 2015

Kahdeksas päivä "Edissä"

Kahdeksas päivä ”Edissä”
Tänään oli kolea aamu seisoskella bussipysäkillä, onneksi kaikkeen on tottunut kotimaassa. Autojen ikkunat näyttivät olevan kuurassa, aurinko oli kuitenkin nousemassa kirkkaalta taivaalta. Täkäläiset asunnot ovat hyvin viileitä suomalaisiin verrattuna. Sähköllä lämmittäminen on kallista, villasukat ja paksu peite ovat tarpeen.
Työpäivä sujui hyvin vauhdikkaasti, leipomisvuorossa olevat nuoret valmistivat innolla suklaakeksejä, sämpylöitä, sitruunakakkua ja teimme vielä annoksen brownieta. Leivonnaisten paistaminen on vähän haasteellista kun on käytössä vain yksi uuni, jossa kypsennetään myös lounaan ruokia.
Päivän jälkiruoka-annos: Terry’s Chocolate Dessert
Lounaalla oli tarjolla purjo-riisikeittoa, parsakaaligratiinia ja lihakastiketta lisäkkeineen, jälkiruokana oli pappilan hätävaraa muistuttava annos. Nuoret ottivat tilauksia vastaan ja kuljettivat ruoka-annokset pöytiin. Päivittäiset puhtaanapitotyöt odottivat työpäivän lopussa, suunnittelimme myös yhdessä seuraavalle päivälle tuotteita kahvilaan ja tarkistimme raaka-aineiden saatavuuden.
Aamiaissämpylät saapuvat hauskassa paperipussissa
Kahdelle nuorelle oli jätettävä tänään jäähyväiset, sillä tällä viikolla emme enää tapaa toisiamme.
Terveisin työssäoppija
Kaisa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti