maanantai 16. marraskuuta 2015

Workkng Abroad Tsekki

14.11 Lento Prahaan lähti lauantai aamulla, oli harmaata ja hieman jännitti koska en ollut saanut kaikkia yhteyshenkilöitä kiinni. Lauantai menikin majoituspaikkaan siirtyessä ja lähialueen tarkastelussa.
15.11 Sunnuntai aamu harmaa ja vettä tihuttaa... Sain nettiyhteyden keskustan Burger Kingistä, huoneessani sitä ei ole, vaikka se oli prioriteettinä ensimmäisenä. Sain yhteyden kontaktihenkilööni ja huomenna maanantaina tapaamme ja hän ilmeisesti näyttää työympäristöt jne. Kiertelyä Prahan keskustassa. Illalla unille jo yhdeksän pintaan, jotta on aamusella virkeänä.
16.11 Maanantai
Yöllä tuli herättyä muutama kerta ja katsottua kelloon, taitaa olla pientä tervettä jännitystä ilmassa. Vihdoin kello tuli 10 ja odottelin Jaromiriä hänen huoneen ulkopuolella. Varttia yli 10 saapui hyvää englantia puhuva herrasmies paikanpäälle ja ohjasi minut toimistoonsa. Valitettavasti Dr. Koudela ja Vasec eivät ole tänään paikalla ison konferenssin takia, Jaromir kertoo huomenna olevan kansallinen vapaapäivä kommunismista vapautumisesta ja sen vuoksi moni pitää pitkää viikonloppua. Onneksi saan tietoa alueesta lisää ja tulevista työtehtävistä. Työni tullee olemaan monipuolista niin tässä campysalueella, kuin lähellä Trojasassa sijaitsevalla hedelmätarhalla ja myös hieman pidemmällä Melnikissä jossa on Czech university of life sciences Prague:n yhteiskumppani koulutuskeskus. Koulutuskeskuksessa opiskelee myös erityisopiskelijoita. Huominen on omatoimista tutustumista. koska kaikki viettävät vapaata. Hieman aika käy pitkäksi, mutta onneksi sain vaihdettua huoneeni sellaiseen jossa Wifi toimii. Toivottavasti saan liitettyä pari yleiskuvaa tähän meiliini.
Ps. Pitänee ottaa Ipad mukaan millä saa otettua kuvat ja eritoten sillä on helpompaa kirjoittaa kuin tällä Lumialla
T. Jaakko Aroharju
Työhönvalmentaja
Kiipulan ammattilopisto
Vantaa

Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti