maanantai 9. marraskuuta 2015

9. Päivä Plymouthissa

Tänään olin Suen ryhmän mukana aamupäivän. Ryhmässä oli tänään läsnä 7 poikaa, kaikki melko osaavan oloisia kavereita. Ensimmäiseksi kävimme ostamassa tarvikkeita kaupasta, sinne mentiin bussilla. Koska opiskelijat maksavat itse lounasaineensa (2 puntaa/opiskelija), oli budjetti aika tiukka. Tarjousten perässä juostiin, kahdesta eri kaupasta haettiin ainekset.

Opiskelijat ovat itse etukäteen suunnitelleet ruuat, tänään tehtiin makkarakääröjä ja lohkoperunoita. Lisukkeena (kasviksena?) tarjottiin keitettyjä valkopapuja säilykepurkista. Suen mukaan hän ei voi pakottaa ketään syömään jotain, mitä eivät halua (=kasviksia), koska he itse maksavat ruokansa.

Ruokapöydässä sitten mainitsin pojille, että jos olisivat minun opiskelijoitani, niin lautasilla olisi myös tuoreita kasviksia. Pojat siinä sitten kertoivat, että kyllä he söisivät ainakin kurkkua ja osa tomaattia. Lopulta Sue ja pojat päättivät että ensi viikolla he tekevät salaatin lisukkeeksi. Lupasivat jopa lähettää minulle sähköpostilla kuvankin! 😀

Iltapäivän olin Amandan ryhmässä, kerroin taas Suomesta ja opiskelijat saivat kysellä minulta asioista. Siinä vierähti kevyesti 1,5 tuntia!


Marjukka from Plymouth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti