tiistai 17. marraskuuta 2015

Lähetetään: 16.11.2015 223

16.11.15 Pilvistä ja sateista koko päivän. Tässä Zonnehoven lehmä. Paikan nimi tulee ihmisen yhteydestä auringon ja elämän voimaan. Zonnehove on toiminut nyt yli 30 vuotta, tavoitteena tuottaa puhtaassa maaperässä kasvatettua terveellistä ruokaa. Yhteisössä toimii neljä yrittäjää, jotka toimivat saumattomasti yhteistyössä. Yhteenkuuluvuus on tärkeää.

Tilalla harjoitetaan mm. maanviljelystä (täällä viljellään erilaisia vihanneksia mm. tomaattia, jäävuorisalaattia, herneet, varhaisperunat (Fries Landers) ja sokerimaissi sekä) sekä tuotetaan maitoa (lypsylehmät). Tilalla kasvatetaan myös hevosia, täällä toimii 40 hevosen ratsastuskoulu sekä yksityistalli, jossa vuokrataan karsinoita hevosille. Saan asua hevosyrittäjän (Marie Louise Perier (Okki) - ratsastuskeskus) kotona.

Tilalla toimii myös leipomo, joka tuottaa täysijyvä leipää omaan käyttöön ja myyntiin.

Tilalla toimii myös 24 tuntia vuorokaudessa valvottu hoitokoti, josta vastaa Margreet Renkers.

Täällä toimii toiminnallisen kuntoutuksen yksikkö, tarjoaa psykiatrista ja neuropsykiatrista työ- ja toimintakuntoutuspalveluja maatilan erilaisissa tehtävissä. Tehtävistä sovitaan aamun kokouksessa kello 10 Kanttiinissa, jossa myös valmistetaan ja syödään päivän lounas. Kanttiini on maatilan kohtaamis- ja taukopaikka.
Viestisi on valmis lähetettäväksi seuraavan tiedoston tai linkitetyn liitteen kanssa:

16.11.2015 223


Huomautus: Sähköpostiohjelmat saattavat estää tietynlaisten tiedostoliitteiden vastaanottamisen tai lähettämisen tietokoneen suojaamiseksi viruksilta. Tarkista liitetiedostojen käsittelytavat sähköpostiohjelmasi suojausasetuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti